Consiliere psihologica online  
 

Cabinet Individual de Psihologie Elisabeta Ilie
Consiliere psihologica online

Termeni si conditii

· Serviciile de consiliere psihologica online se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani, daca nu aveti aceasta varsta este necesar acordul scris al unui parinte / tutore legal.

· Serviciile de consiliere psihologica online sunt realizate de catre psihologi acreditati de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

· Consilierea psihologica online prin Cabinet Individual de Psihologie „Elisabeta Ilie” iti ofera garantia confidentialitatii, nicio informatie legata de clientii nostri nu va fi facuta publica, cu exceptia situatiilor percepute ca avand un grad mare de risc de sinucidere sau de a rani propria persoana sau pe altcineva.

· Comunicarea prin internet nu este perfect sigura. Informatiile pe care ni le furnizezi pot fi vizualizate sau folosite de persoane care incalca masurile de securitate sau au acces la informatiile tale private.

· Consilierea psihologica online, nu ofera o evaluare clinica.

· Consilierea psihologica online se adreseaza unei game largi de probleme, dar nu poate inlocui psihoterapia, sau serviciile de psihiatrie.

· Esti de acord ca in eventualitatea unei crize, a unei urgente sa te adresezi serviciilor de specialitate (spitale, clinici).Consilierea psihologica online nu poate suplini acest tip de serviciu.

· Raspunderea pentru veridicitatea datelor si informatiilor pe care ni le furnizezi iti apartine in intregime.

· Informatiile oferite sunt de tip consultativ, modul in care valorifici aceste informatii constituie raspunderea ta integrala.

· Pentru a putea beneficia de serviciile de consiliere psihologica online, avem nevoie de o copie dupa actul de identitate; in cazul minorilor copia actului de identitate al parintelui / tutorelui legal. De asemeni, este necesar sa avem si o alta posibilitatea de a te contacta – numar de telefon.

· In cazul consilierii psihologice online, timpul alocat unei sedinte este de 50 min.

· In cazul in care dupa achitarea pachetului dorit te razgandesti, suma achitata nu se ramburseaza.

· Pasii pe care ii parcurgem impreuna, inainte de inceperea consilierii psihologice online:

- iti exprimi telefonic / pe mail dorinta de a beneficia de consiliere psihologica online
- psihologul iti trimite chestionarul de evaluare – pe mail
- trimiti chestionarul completat - pe mail
- in maxim 48 ore, psihologul iti trimite raspunsul in urma completarii chestionarului. In cazul unui raspuns afirmativ, pentru a incepe consilierea, vei plati pachetul de servicii ales
- incheierea contractului de prestari servicii psihologice
- inceperea consilierii

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati !

<< inapoi


 
 
     
Toate drepturile rezervate www.elpsi.ro
Webdesign www.xtrem-division.ro
ClickLink.ro Medicina INFOS.RO - DIRECTOR WEB Smarty Web Director Total Top Director web